George Clarke's Old House New Home-seere smider parret for at have ødelagt en georgiansk bondegård

George Clarkes Old House New Home-seere har kritiseret et par for at forvandle deres georgianske bondegård fra det 19. århundrede til 'endnu en intetsigende Ikea-enhed.'

I går aftes afsnit af Channel 4-showet købte forældre til to Leighla og Phil, ledere inden for operationer og sundheds- og socialpleje, en faldefærdig, fredet georgisk bondegård i udkanten af ​​Stroud i Gloucestershire for £605.000.

Men spækket med beskyttede originale træk forklarede parret, hvordan de var ivrige efter at restaurere huset sympatisk, og tog beslutningen om at sætte et tydeligt industrielt præg på bygningen.



Men på trods af at de gik £15.000 over deres oprindelige £125.000 budget, var de, der tunede ind, ikke så imponerede over renoveringen - inklusive den moderne tilbygning, de føjede til deres fredede bondehus.

'Old House New Home bør omdøbes Old House Usympatisk slagtet - georgisk bondegård bliver endnu en intetsigende IKEA-enhed. Kriminel,' skrev en, mens en anden skrev: 'Fuldstændigt ødelagt det smukke Cotswold-hjem! Kun opgangen reddede det. Undskyld.'

flere videoer

    • Se video

      Escape to the Chateau: Mørkt tag bliver til en fantastisk skybar

    • Se video

      Carolina McCauley deler hack til at rense snavs og mad i mikrobølgeovn

    • Se video

      Martine McCutcheon viser en slank figur i sort lædernederdel

    • Se video

      Tidligere model afslører, hvordan hun blev bedøvet og 'brutalt voldtaget'

    • Se video

      Fire-årig, der kun vil spise chips, får tilsendt over 450 pakker

    • Se video

      Episk juletræslameret hack

    • Se video

      Martine McCutcheon ser slank ud i prikket kjole

    • Se video

      Prins Charles' guddatter afslører et glimt af brudekjolebeslag

    • Se video

      Sådan fjerner du cellulite med træningsbevægelser, du kan gøre i dit hjem

    • Se video

      Restaurantchef siger op for at ride på vilde heste i Sibirien under nul

    • Se video

      'Vær tålmodig': Raducanu afslører det råd, Hamilton gav hende

    • Se video

      Raducanu vinder i Champions Tennis og spiller double med idolet Bahrami

George Clarke

George Clarkes Old House New Home-seere har kritiseret et par for at forvandle deres georgianske bondegård fra det 19. århundrede til 'endnu en intetsigende Ikea-enhed.' På billedet, det ydre før

Parret tilføjede en udvidelse i industriel stil til deres hjem for at bringe det ind i det 21. århundrede. På billedet, efter renoveringen

Parret tilføjede en udvidelse i industriel stil til deres hjem for at bringe det ind i det 21. århundrede. På billedet, efter renoveringen

Før renoveringen (billedet) forklarede George, hvordan den mørke og daterede gang var alt andet end indbydende

Før renoveringen (billedet) forklarede George, hvordan den mørke og daterede gang var alt andet end indbydende

Seerne tog dog problemer med den nye industrielle trappe og jokede med, at den skulle med en

Seerne tog dog problemer med den nye industritrappe og spøgte med, at den skulle have et 'advarselsskilt' på grund af dens skarpe kanter. På billedet, gangen efter makeoveren

Phil og Leighla (billedet), som har to unge drenge, brugte £15.000 over deres £125.000 budget på renoveringer

Phil og Leighla (billedet), som har to unge drenge, brugte £15.000 over deres £125.000 budget på renoveringer

Apropos ejendommens ydre, forklarede arkitekt George Clarke: 'Grade II opført forfra, den har perfekt proportionerede georgianske træk.

»Men bagved er det en betonjungle. En blanding af tilføjelser og finish fra det 20. århundrede har gjort det mere uskønt end stateligt. Indeni er det lige så blandet«.

Phil indrømmede: 'Der er ret meget, der ikke fungerer i øjeblikket, det kræver kærlighed at lægge tilbage i det. Vi vil ikke have, at det skal ligne alle andres hus, fordi det ikke er som alle andres hus.'

Som svar tilføjede Lila: 'Vi ønsker, at det skal være sympatisk, men også afspejle os.'

Efter at have besluttet at tilføje en udvidelse i industriel stil til deres hjem for at bringe det ind i det 21. århundrede, gik parret i gang - og ti måneder senere var George tilbage for at vise seerne rundt i den renoverede ejendom.

Køkkenet havde dateret indretning og havde et desperat behov for en moderne makeover. Afbildet, før forvandlingen

Køkkenet havde dateret indretning og havde et desperat behov for en moderne makeover. Afbildet, før forvandlingen

Køkkenet (billedet efter) fik nyt liv og blev forvandlet til et godt sted for familien at nyde måltider sammen

Køkkenet (billedet efter) fik nyt liv og blev forvandlet til et godt sted for familien at nyde måltider sammen

I kommentarfeltet skrev en seer: 'Fuldstændigt ødelagt det smukke Cotswold-hjem! Kun opgangen reddede det. Undskyld'

Når vi taler om den nye, dristige L-formede udvidelse, sagde George: 'Det er en defineret kontrast mellem gammelt og nyt. Alle elementerne arbejder sammen med Leighlas japanske beklædning ovenfor og hjælper med at bringe en følelse af ro til den engang så kaotiske facade.'

Han fortsatte med at forklare, hvordan den tidligere daterede indretning ikke fik mest muligt ud af udsigten over landskabet, mens den mørke og daterede gang var 'alt andet end indbydende.'

Men på vej ind afslørede han et moderne, lysfyldt industrirum, der hyldede ejendommens historieforbindelse til bryggeriet.

Den varme gule stålbjælke og de skarpe trapper faldt dog ikke så godt ned hos seerne.

'Trappe har brug for et sind dit hoved-skilt! Av!' skrev en, mens en anden skrev: 'Min første tanke på den trappe er, hvem der vil være den første person, der slår hovedet på den skarpe kant.'

En anden var enig: 'Du kunne ved et uheld dræbe dig selv på den trappe.'

En blanding af tilføjelser og finish fra det 20. århundrede gjorde det ydre af ejendommen mere uskøn end statelig. Afbildet, set forfra

En blanding af tilføjelser og finish fra det 20. århundrede gjorde det ydre af ejendommen mere uskøn end statelig. Afbildet, set forfra

Det store soveværelse før var kedeligt og havde et desperat behov for en indsprøjtning af farve. Afbildet, før renoveringen

Det store soveværelse før var kedeligt og havde et desperat behov for en indsprøjtning af farve. Afbildet, før renoveringen

Ovenpå fik det store soveværelse en opfriskning, som omfattede mørkelyserøde paneler og en kontrasterende grå sengegavl. På billedet, efter renoveringen

Ovenpå fik det store soveværelse en opfriskning, som omfattede mørkelyserøde paneler og en kontrasterende grå sengegavl. Afbildet, efter renoveringen

Pejs før renoveringen

George roste parret og sagde, at de 'ikke kunne have gjort et bedre stykke arbejde med at afdække, gendanne og inkorporere alle de nævnte traditionelt funktioner.' Afbildet til venstre, pejs før, og højre, efter

Før renoveringen var opgangen et tomt lærred for parret at lege med (billedet)

Før renoveringen var opgangen et tomt lærred for parret at lege med (billedet)

Parret skabte en dedikeret etage til deres to unge drenge - komplet med to dristige, farverige soveværelser sammen med et fælles badeværelse og et meget nyttigt landingsområde (billedet)

Parret skabte en dedikeret etage til deres to unge drenge - komplet med to dristige, farverige soveværelser sammen med et fælles badeværelse og et meget nyttigt landingsområde (billedet)

Et af de nye, farverige værelser havde dristige grønne vægge og dinosaur-træk, hvilket var en velkommen overraskelse for deres søn

Et af de nye, farverige værelser havde dristige grønne vægge og dinosaur-træk, hvilket var en velkommen overraskelse for deres søn

Det andet soveværelse valgte et blåt og hvidt tema, komplet med luftballondekorationer (billedet)

Det andet soveværelse valgte et blåt og hvidt tema, komplet med luftballondekorationer (billedet)

En fjerde tilføjede: 'Den gule så forfærdelig ud på bjælken', mens en femte kommenterede: 'Folk har ingen respekt for stil og elegance længere. Det hele er industrielt stål og brændt træ.'

Mens de fortsatte deres tur, bemærkede George, hvordan stueetagens layout før ikke egnede sig til familielivet.

'Dets lurvede 70'er-køkken var næppe hjemmets hjerte, mens to mindre brugte receptionslokaler på bagsiden af ​​huset nød den bedste udsigt og var spækket med originale detaljer,' sagde han. 'Løsningen var at slå partiet igennem og omkonfigurere rummet.'

'Fra materialerne til farvepaletten har Phil og Leighla absolut ramt plet med dette moderne bud på et traditionelt landkøkken. Og de kunne ikke have gjort et bedre stykke arbejde med at afdække, gendanne og inkorporere alle de nævnte traditionelt funktioner.'

Phil tilføjede: 'Når du har den sten på udstilling, ved du virkelig, at du er i et stenhus i Cotswolds.'

Stuen før så ud som om den var kommet ud af en 70'er tidsforskydning og havde desperat brug for noget TLC (billedet)

Stuen før så ud som om den var kommet ud af en 70'er tidsforskydning og havde desperat brug for noget TLC (billedet)

Parret tilføjede en pop af farver i form af lyserøde sofaer med kontrasterende dristige blå vægge. Afbildet, efter forvandlingen

Parret tilføjede en pop af farver i form af lyserøde sofaer med kontrasterende dristige blå vægge. Afbildet, efter forvandlingen

Arkitekt og oplægsholder George Clarke var henrykt over marmorbordpladen i det nyrenoverede køkken (billedet)

Arkitekt og oplægsholder George Clarke var henrykt over marmorbordpladen i det nyrenoverede køkken (billedet)

Det nye, moderne lysfyldte industrirum på gangen hyldede ejendommen

Det nye, moderne lysfyldte industrirum i gangen hyldede ejendommens historiske tilknytning til bryggeriet

Ovenpå fik herreværelset en opfriskning, men det var toppen af ​​huset, der undergik den største forvandling.

Parret skabte en dedikeret etage til deres to unge drenge - komplet med to dristige, farverige soveværelser sammen med et fælles badeværelse og et meget nyttigt landingsområde.

Alligevel kæmpede de, der tunede ind, for at se forbi

'Tredve år vil der være et tv-program med en respekteret 'arkitekt', der begræder ødelæggelsen af ​​et georgiansk hus i Cotswolds...' skrev et, mens et andet skrev: 'Sådan en skam, smukt hus ødelagt.'

En tredje tilføjede: 'Kan ikke holde det ud. Sådan dræber du en fredet bygning. Hvad tænkte planlæggerne og fredningsofficererne på?'

I mellemtiden kommenterede en fjerde: 'Stadig et forbandet rod af stilarter på det georgianske hus. Sikke en skam. Ikke samlet nok. Jeg er en stor fan af at blande moderne og traditionel, men en trappe i georgisk stil i det moderne rum ville have fungeret bedre. Layout forkert ødelægger den originale frontindgang.'